fb
Si us plau, habiliti JavaScript

QUÈ ÉS LA QUIROPRÀCTICA?

La Quiropràctica és la branca de les ciències de la salut que estudia els problemes de la columna vertebral i com aquests afecten la salut, el benestar i la qualitat de vida.
Es basa en el fet científic que el sistema nerviós, compost pel cervell, medul·la espinal i tots els nervis del cos, controlen i coordinen el funcionament de cada cèl·lula, teixit, òrgan i sistemes del nostre cos.

Associació Espanyola de Quiropràctica.

PER QUI?

img

EN GENERAL, PER A TOTHOM


La majoria de persones que visiten un quiropràctic és perquè li fa mal l'esquena o el coll, però no cal tenir dolor o símptomes per acudir a un quiropràctic, l'ideal és detectar la subluxació vertebral abans que els símptomes apareguin.
veure més
img

NENES I NENS


Des de la infància, la columna vertebral per tant el sistema nerviós està exposat a tensions i traumes que de manera gradual aniran formant “el complex de subluxació vertebral”.
veure més
img

EMBARASSADESLa cura quiropràctica proporciona a la mare més energia i disminueix les molèsties de l'embaràs. Els ajustaments deixen lliure d'interferències la columna vertebral i el nadó rep tota la informació, això afavoreix el desenvolupament i en millora la posició a l'úter.
veure més
img

ESPORTISTESL'esport té innombrables beneficis sobre la nostra salut i el nostre benestar. Però alhora la seva pràctica comporta riscos, el cos pateix impactes, sigui quin sigui l'esport que es faci.
veure més
img

TERCERA EDATUna característica de la vellesa és la pèrdua progressiva de la capacitat d'adaptació i de reserva de l'organisme, en els seus diferents òrgans i sistemes, fent-lo més vulnerable davant la malaltia i la degeneració.
veure més

ON ESTEM

HORARIS 2023

DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
AM

(matins)

TANCAT 9:15 a 13:00 TANCAT TANCAT 9:15 a 13:00
PM

(tardes)

TANCAT 15:30 a 20:00 15:15 a 18:45 15:30 a 19:45 15:15 a 19:00

ADREÇA

Av. Tarragona, 50
08720 Vilafranca del Penedès